Recept - pečený pstruh na kmínu 







Suroviny

1 pstruh
20 g másla
1 lžíce oleje
2 cibule
sůl
kmín
hladká mouka



Postup přípravy

Pstruha omyjeme, vykucháme, dobře osolíme a okmínujeme i uvnitř, povrch obalíme v mouce.
Cibuli pokrájíme na kolečka, část vložíme dovnitř a zbytkem obložíme rybu.
V pekáči rozehřejeme máslo, můžeme přidat i lžíci oleje, aby se máslo nepřepalovalo.
Vložíme do pekáče, poklademe tenkými plátky másla a nepřikryté pečeme 20–30 minut (podle velikosti pstruha), až povrch zezlátne.
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.